Llançament del web: www.mantura.cat

Benvolguts amics, volem compartir amb tots vosaltres el llançament del nou web de Mantura Tapes asiàtiques i Vins. En aquest espai podreu consultar informació sobre el restaurant i la seva carta, sol·licitar una reserva de taula o contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte.

Us recomanem que seguiu el nostre bloc i les nostres xarxes socials per a estar informats de les novetats de la nostra carta, promocions i descomptes, així com contingut relacionat amb la cuina asiàtica i el món del vi.

Amb aquest web volem establir un canal digital amb els nostres clients des d’on puguem relacionar-nos i compartir amb tot el món el que oferim a casa nostra.

Antoine Michel Sakr, Xef de Mantura Tapes asiàtiques i vins

I si encara no has tastat les nostres tapes asiàtiques, no ho dubtis i reserva taula! A més, tenim un menú al -40% de descompte perquè puguis degustar els nostres plats.

MENÚ -40%
×