📣 MANTURA NO TANCA.

Demana Mantura amb un simple clic al nostre web 🔗 www.mantura.cat/reservar o per WhatsApp al 📱 630 656 583.

⚠ A més a més, t’oferim un descompte del 4⃣0⃣% demanant*:

🍜 3 plats de la carta
🍨 1 postres
🥂 2 begudes

*comanda mínima

DEMANA A MANTURA I EMPORTA-T’HO A CASA!

MENÚ AMB DESCOMPTE DEL 40% SOBRE LA CARTA

Una promoció vigent tot l’any perquè tastis els nostres plats.

A Mantura Tapes i vins us oferim un menú amb descompte del 40% sobre la carta perquè vingueu a tastar les nostres tapes asiàtiques. No us ho penseu més, reserveu taula ara. De bén segur que quedeu satisfets.

CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ:

  • PER A 2 PERSONES O MÉS
  • MÍNIM 3 PLATS I 1 POSTRE
  • MÍNIM D’UNA BEGUDA (NO INCLOSA) PER PERSONA

Promoció del -50% sobre la carta

Mantura Tapes asiàtiques i Vins oferirà una super promoció del 50% de descompte sobre la carta (begudes no incloses) del 17 de febrer fins al 28 de març del 2020.

La oferta és vàlida tots els dies de la setmana (diumenges tancat). A més, a partir d’aquest mes de febrer ampliem horari obrint els divendres al migdia de 12.00 a 16.00 hores.

No ho dubteu i reserveu taula ara!

Us esperem aviat.

Llançament del web: www.mantura.cat

Benvolguts amics, volem compartir amb tots vosaltres el llançament del nou web de Mantura Tapes asiàtiques i Vins. En aquest espai podreu consultar informació sobre el restaurant i la seva carta, sol·licitar una reserva de taula o contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte.

Us recomanem que seguiu el nostre bloc i les nostres xarxes socials per a estar informats de les novetats de la nostra carta, promocions i descomptes, així com contingut relacionat amb la cuina asiàtica i el món del vi.

Amb aquest web volem establir un canal digital amb els nostres clients des d’on puguem relacionar-nos i compartir amb tot el món el que oferim a casa nostra.

Antoine Michel Sakr, Xef de Mantura Tapes asiàtiques i vins

I si encara no has tastat les nostres tapes asiàtiques, no ho dubtis i reserva taula! A més, tenim un menú al -40% de descompte perquè puguis degustar els nostres plats.

MENU -40%
×