La present pàgina web pertany a Oriental Sibarit SL amb CIF B66429952 i domicili a Carrer de l’Encarnació, 38 08024 Barcelona, Catalunya, Espanya, amb correu electrònic: info@mantura.cat. I té per objecte facilitar al públic en general, les activitats que realitza, els serveis que presta i les característiques dels seus productes.

Oriental Sibarit SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions de la informació continguda en la seva pàgina web o en la configuració i presentació d’aquesta.

Oriental Sibarit SL no és responsable de cap conseqüència, dany o perjudici que es derivin de l’accés a aquesta pàgina web, ús de la informació de la mateixa o per l’accés a altres matèries a Internet a través de les connexions amb aquesta.

Amb caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.

Política de privadesa

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

Oriental Sibarit SL, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.mantura.cat, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de Oriental Sibarit SL.
La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Oriental Sibarit SL.
Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.
Oriental Sibarit SL adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació dels mateixos.
L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el propi usuari a través de correu electrònic a: info@mantura.cat o a l’adreça: Carrer de l’Encarnació, 38 08024 Barcelona, Catalunya, Espanya.
L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a Oriental Sibarit SL.

Finalitat del tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?
Oriental Sibarit SL tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web:
www.mantura.cat, amb les següents finalitats:
1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d’aquest formulari, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats.
3. Remetre butlletins (newsletters), així co comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de Oriental Sibarit SL i del sector.
Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.
Els camps d’aquests registres són d’ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis el seu supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació:
El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
1. La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de Oriental Sibarit SL, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant al teu disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris:
Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Oriental Sibarit SL, llevat obligació legal.

MENÚ -40%
×